Otvaranje SP 2014 u Brazilu

Želite li biti sudionik spektakla u Brazilu?

Osnovne informacije
grad-2

ALL INCLUSIVE – U CIJENU UKLJUČENE AVIONSKE TAKSE I KOMPLETAN PAKET PUTNOG OSIGURANJA
NAJPOVOLJNIJA PONUDA ZA PUTOVANJE

1. DAN 10.06.  ZAGREB – SAO PAULO  noćni let
Sastanak putnika u večernjim satima u  Zračnoj luci Zagreb. Prijava za  direktni  CHARTER let za Sao Paolo.  Let traje oko 13 sati. Za vrijeme leta organizirana su dva obroka u avionu. Noćni let do sao Paola.

2. DAN 11. 06. 2014. SAO PAULO
Dolazak u Sao Paulo u prijepodnevnim jutarnjim satima. Nakon carinskih formalnosti  transfer do hotela. . Slobodan dan za vlastite aktivnosti. Moguće je sudjelovati u  organiziranom razgledu grada ( nadoplata). Noćenje.

3. DAN 12.06.2014. SAO PAOLO
Doručak u hotelu. Slobodno prijepodne. Rano poslijepodne, transfer do stadiona Arena de Sao Paulo. U 17:00 sati  počinje ceremonija otvaranja i u 22.00 sata utakmica Brazil – Hrvatska. Poslije utakmice povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN  13.06.2014. SAO PAOLO
Doručak. Slobodno za vlastite aktivnosti.  Noćenje

5. DAN 14.06.2014. SAO PAOLO – ZAGREB
Doručak  i transfer do zračne luke. Direktan let/CHARTER za Zagreb. Let traje oko 13 h. Za vrijeme povratnog leta organizirana su dva obroka u avionu.

6. DAN 15.06.2014. DOLAZAK U ZAGREB U PRIJEPODNEVNIM SATIMA

Cjenik
Tip
Cijena po osobi već od
smještaj u hotelu 3* dvokrevetna soba , noćenje s doručkom
24 750,00 kuna
smještaj u hotelu 3* jednokrevetna soba , noćenje s doručkom
28 700,00 kuna
smještaj u hotelu 4* dvokrevetna soba , noćenje s doručkom
26 155,00 kuna
smještaj u hotelu 4* jednokrevetna soba , noćenje s doručkom
29 999,00 kuna
Detalji

Cijena uključuje

-          prijevoz posebnim Charter zrakoplovom prema programu, dva obroka u avionu
-          pristojbe zračnih luku – takse
-          dodatno putno zdravstveno osiguranje
-          osiguranje prtljage – namijenjeno pokriću štete na vašoj prtljazi tijekom putovanja, boravka u odredištu i povratka s putovanja
-          osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode )
-          osiguranje privatne odgovornosti
-          smještaj u dvokrevetnoj/jednokrevetnoj sobi prema izboru,
-          3 noćenja s doručkom u hotelu 3* ili 4* u Sao Paulu
-          grupne transfere autobusom prema programu
-          pratitelja putničke agencije
-          jamčevinu,
-          troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:

-          ulaznicu za nogometnu utakmicu
-          dodatne troškove (obroci, piće, napojnice...)
-          dodatno putno osiguranje od otkaza putovanja
-          fakultativne doplate prilikom prijave za min. 6 osoba: SAO PAULO – razgled grada

Način plaćanja: gotovina, virman,kartice,  do 36 rata  karticama izdanim od  RBA, bankovni kredit po posebnim uvjetima do 96 rata.

PREPORUKA MINISTARTSVA ZDRAVSTVA – SLUŽBA ZA EPIDEMIOLOGIJU :

Svjetsko nogometno prvenstvo ove godine se održava u Brazilu, te bismo željeli obavijestiti sve koji planiraju put u Brazil da je za boravak u toj zemlji cijepljenje obvezno  protiv žute groznice. Cijepiti se trebaju osobe koje se nisu nikada cijepile protiv žute groznice, s obzirom da se prema novim podacima o djelotvornosti cjepiva više ne smatra potrebnim docjepljivanje svakih deset godina. Preporučujemo i cijepljenje protiv Tetanusa i hepatitisa A . Cijena obveznog cjepiva protiv žute groznice je 280 ,00 Kn. Nuspojave su rijetke i blage, ali se preporučuje cijepiti čim ranije . U slučaju odbijanja cijepljenja, ukoliko dođe do zaraze, putno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove.

Sve daljnje informacije o cijepljenju protiv žute groznice i općenito o zaštiti zdravlja pri boravku u Brazilu možete dobiti svaki radni dan od 8.30 do 15.30 na telefon 01/4683 004 ili osobno Rockefellerova 2, 2 kat, Cijepna stanica, ili u teritorijalno nadležnom županijskom zavodu za javno zdravstvo.

Za navedeni aranžman vrijede posebni uvjeti putovanja za ARANŽMAN BRAZIL SP U NOGOMETU 2014, TURISTIČKE AGENCIJE Omega grupa - Prilikom prijave potpisujete ugovor o putovanju  i posebne uvjete za ovaj aranžman. Vašim potpisom potvrđujete suglasnost sa  uvjetima. Prilikom prijave/rezervacije  plaćate akontaciju 40% iznosa aranžmana čime je vaša rezervacija potvrđena.  Ostatak iznosa uplaćujete najkasnije do 1.5.2014. ukoliko se niste odlučili za obročno plaćanje. Prema zakonskim propisima pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa, pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja  te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera. Preporučamo uplatu putnog osiguranja. Informacije na prodajnom mjestu – poslovnici. Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na web stranici: www.mvep.hr . Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Min. broj putnika: 220. Za ulazak u zemlju putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci nakon povratka. Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama, te zrakoplovna kompanija zadržava pravo promjene cijene. Moguća je time i promjena navedene cijene aranžmana ukoliko se promijeni iznos zrakoplovnih pristojbi. Aranžman je organiziran sa izvanrednim (čarter) letovima te je red letenja podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Moguća su odstupanja u programu putovanja s obzirom na regulativu prometa u Brazilu.

Galerija
Pošaljite upit
Da li želite napraviti rezervaciju ili poslati upit:
Email
Poruka
Captcha
Captcha
© 2014. Omega Grupa